fbpx

Bredevej 20, 2830 Virum

SOLGT

OM BOLIGEN

Charmerende villa med dejlig have, tæt på skøn natur.

Huset på Bredevej fik i 2010 et nyt liv. Et liv med lys, luft og åbenhed. Det er formået at skabe et hjem som mange drømmer om, med veltænkte løsninger og en indretning, som gør hverdagen nemmere og mere centret omkring samværet med hinanden og med en naturlig sammensmeltning af inde- og udeliv. En vellykket mission på at kombinere moderne boligkomfort med sjæl og charme.

Indretning: Entré med garderobeplads, som via indbydende gang fører til husets store opholdsrum hvorfra terrassen og haven tilgås. Rummet ligger i åben forbindelse til køkkenet, hvor der er nedgang til brugbar opbevaringskælder. I stueetagen findes husets masterbedroom som også har udgang til terrassen. Herudover stilrent badeværelse. Via trappeløb tilgås husets 1.sal, som udover en smuk udsigt til Geels Skov, en velindrettet læsekrog og et toilet, byder på to gode soveværelser. Herudover brugbart anneks som kan benyttes som gæsterum/kontor.

Virum tiltrækker mange mennesker og kan med sin skønne natur også være det bekendt. Her kan blandt andet nævnes Furesø, Geels Skov og Mølleåen. I Virum findes det hyggelige Brede, som opstod og var centreret omkring netop Mølleåen, som før i tiden havde møller fra ende til anden. Udover Mølleåen, er et andet pejlemærke i byen, Brede Værk, som er Danmarks største fredet industrianlæg. Her kan historien om byen og anlægget i den grad opleves og gøres det af mange. Brede har udover naturen også nogle af landets mest attraktive dagstilbud i form af Brede Børnehave og Kongevejens Skole. Her fås et velindrettet hus med sjælen intakt, i en yderst attraktiv by, med natur tæt ved.

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT SOLGT
EJERUDGIFT /MD SOLGT
BOLIGAREAL 188 m2
VÆRELSER 5
ENERGIMÆRKE D
EJENDOMSTYPE VILLA, 1 FAM.
BYGGEÅR/OMBYGGET 1952 / 2010