fbpx

Borgergade 105, 2., 1300 København K

7.000.000 DKK

OM BOLIGEN

Elegant lejlighed på 92 m2 i en af Københavns smukke historiske ejendomme - i hjertet af Nyboder.
Med adresse i De Grå Stokke, lever man i et sammensurium af luft, historie, byliv og muligheder. Lejligheden er et pragteksempel på moderne boligkomfort i en klassisk arkitektur - og resultatet er en enestående lejlighed med åbenlyse kvaliteter - både i sin æstetik, sit fortolkningsunivers og ikke mindst i sin boligkomfort.
Nyboder er et karakteristisk boligkvarter i indre København, hvis opførelse blev iværksat på initiativ af kong Christian IV i 1631. Boligerne - der var planlagt som familieboliger for dygtige folk i flåden. I dag er det et af de mest attraktive område i indre København. De grå stokke er fredet, hvilket har den fordel at ejerudgiften er meget lav, da der ikke skal betales ejendomsskat. Det er også vigtigt at pointere, at alt i lejligheden er lavet efter de retningslinjer, der er i forbindelse med fredningen.
Indretning: Entré til smagfuldt køkken-alrum, hvorfra der er adgang dejlig stor stue. Herudover smukt soveværelse, samt godt badeværelse. Indretningen giver mulighed for at lejligheden også kan fungere som delevenlig lejlighed.
Kigger du efter en idyllisk bolig, som er stille beliggende midt i København, så kan man med rimelighed ikke finde noget mere attraktivt end dette?

KONTAKTPERSON

LAURA LANGHOFF

EJENDOMSMÆGLER MDE


+45 5217 4223

LAURA@ADAMSCHNACK.DK

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT 7.000.000 DKK
EJERUDGIFT /MD 2.579 DKK
BOLIGAREAL 92 m2
VÆRELSER 3
ENERGIMÆRKE
EJENDOMSTYPE EJERLEJLIGHED
BYGGEÅR/OMBYGGET 1889 /
HENT SALGSMATERIALE