fbpx

Boldhusgade 2, 2., 1062 København K

8.885.000 DKK

OM BOLIGEN

Fredet hjørnelejlighed på 143 m2 (BBR) i ejendom fra 1796, i et af Københavns særligt skønne, historiske kvarterer. Midt i det hele, med udsigt til smukke facader og brostensbelagte stræder. På hjørnet af gader med århundrede lange historier at fortælle, som med al sandsynlighed vil skrive sig videre ind i vores historie de næste mange hundrede år. Et arkitektonisk omdrejningspunkt for vores byhistorie og et vidnesbyrd om vores fortids enestående arkitektoniske tæft.

Her har du Holmens Kirke, Christiansborg, Nicolai Plads, Magasin og Illum lige om hjørnet, og for enden af gaden er kanalen - hvor du kan sætte dig og nyde et koldt glas vin efter fyraften hos den lille feinsmækker vinbar.

Her er højt til loftet og det fineste lysindfald, der gennemstrømmer de store sprossede vinduespartier. Snedker fremstillede fyldningsdøre, høje træpaneler og lyse trægulve. Den store stue er centrum for lejligheden, og her er der kredset om detaljerne med en stor indbygget reol med bibliotekslamper, der om aftenen skaber en helt særlig stemning. Fra stuen åbner dobbelte fyldningsdøre ind til et stort soveværelse med walk-in closet og vaskesøjle. Køkkenet er bedste kvalitet fra Kvanum med alt i hårde hvidevarer og stort gaskomfur fra Batazzoni i den charmerende kogeniche. Som en ekstra bonus er der et flot seperat værelse, der kan fungerer som gæsteværelse, teenage afdeling eller kontor. Badeværelset er holdt i lyse natursten og har et stort vindue mod gården.

Overalt i lejligheden er der de fineste detaljeringer fra en tid, hvor håndværksmæssige traditioner var stolte referencer i et livsværk. Smukke lange kig ned af de omkringliggende brostensbelagte stræder, til tårne og til spir. Det hele balancerer en elegant en moderne boligkomfort i de mest charmerende og generøse omgivelser. Et sandt mesterværk!

KONTAKTPERSON

ADAM SCHNACK

EJENDOMSMÆGLER MDE & CAND.MERC. (PHIL.)


+45 26234223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT 8.885.000 DKK
EJERUDGIFT /MD 4.559 DKK
BOLIGAREAL 143 m2
VÆRELSER 4
ENERGIMÆRKE
EJENDOMSTYPE EJERLEJLIGHED
BYGGEÅR/OMBYGGET 1796
HENT SALGSMATERIALE