fbpx

Bodenhoffs Plads 8, st.tv., 1430 København K

4.800.000 DKK

OM BOLIGEN

Indflytningsklar lejlighed på 74 m2 (BBR) med direkte udgang til stort fælles gårdanlæg og suveræn beliggenhed på Bodenhoffs Plads.

Et bedre spot er svært at finde i København - og hér får man endda det smukkeste af byen serveret lige ude foran døren. Christianshavn, de gamle Pakhuse, Inderbroen, Nyhavn, videre ind mod centrum - Broens gadekøkken, Holmen og det ene arkitektoniske mesterværk efter det andet. Række på række udfolder det fineste af vores by sig, hvor bygninger og pladser får liv og luft af de tværgående kanaler, broer og Inderhavnens skønne miljø. Ejendommen er opført i 1901 og står stolt på hjørnet af pladsen med et væld af naturskønne omgivelser bag sig og Københavns stille puls lige rundt om.

Indretning: Entré til luftigt og smagfuldt og velindrettet køkkenalrum, hvorfra der er udgang Christianshavns vildeste gårdanlæg. Yderligere to værelser, hvor det ene er indrettet som opholdsstue og det andet som soveværelse med skabsvæg. Desuden smagfuldt indrettet badeværelse med brus. En rumfordeling, der prioriterer hverdagslivet i boligen og skaber flydende overgange mellem inde- og uderum.

Dette er en vidunderlig bolig med en suveræn beliggenhed, og direkte udgang til haverum på haverum, hyggelige hjørner, solpladser, legeområder og et nærværende fællesskab på tværs af de omkringliggende ejerforeninger.

KONTAKTPERSON

ADAM SCHNACK

ANSVARLIG INDEHAVER, EJENDOMSMÆGLER MDE & CAND.MERC. (PHIL.)


+45 2623 4223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT 4.800.000 DKK
EJERUDGIFT /MD 4.040 DKK
BOLIGAREAL 74 m2
VÆRELSER 3
ENERGIMÆRKE C
EJENDOMSTYPE EJERLEJLIGHED
BYGGEÅR/OMBYGGET 1901 /
HENT SALGSMATERIALE