fbpx

Blæsbjergvej 2, 3220 Tisvildeleje

7.500.000 DKK

OM BOLIGEN

Stråtækket fritidshus i 2. række til det naturskønne Tisvilde Hegn, beliggende på en smukt kultiveret naturgrund Lundene, i cykelafstand til det evigt skønne Tisvildeleje med sin hyggelige handelsgade og attraktive sandstrande ud til Kattegat.
Huset er tegnet af arkitekt Jan Vilmin og oprindeligt opført i 1973, og har siden kun været handlet to gange. Nuværende ejer har skabt liv på stedet de seneste 28 år, og har med ildhu billiget stedets oprindelige arkitektoniske formsprog.
Autensitet - nærhed og kærlighed til naturen har alle dage været nøgleord for stedets poetik - træfacader, stråtag, småsprossede vinduer, lange kig til smukke gamle egetræer på den store sydskrående grund og stjernekik er nogle af stedet byggesten. Området har da også alle dage været elsket af landskabsmalere og andre kunstnere, hvor blandt mange, der har æret en særlig kærlighed til stedet kan nævnes Julius Poulsen, Hagen Muller og William Scharff.
På ejendommen står hovedhuset på 55 m2 (BBR), fordelt med 34 m2 i stueplan og en tagetage på 21 m2 og den sideliggende Egeskovhytte på 16 m2 (BBR). Småt i m2, jo, men enorm i herlighedsværdi!
Hovedhuset er indrettet med entré til alrum, der fordeler køkken, spiseafdeling og opholdsstue. Yderligere mindre soveværelse og badeværelse med brus. 1. salen er indrettet med stort disponibelt rum, som i dag er indrettet med soveafdeling og opbevaringsplads til tøj.
Egeskovhytten er indrettet med et stort kombineret soveværelse/arbejdsværelse og mindre værkstedsrum med adgang fra bagsiden af bygning.
Det naboliggende Tisvilde Hegn og Bakkerne kan ikke fremhæves tydeligt nok. En naturskøn oase, der byder på timelange vandreture med eller uden sin hund, jagt på kantarellers hemmelige gemmesteder og konstant betagelse af lyset, roen og den fine ukultiverede æstetisk, som naturen byder på, når den får lov til at være naturlig.
Dette er et sjældent udbudt fristed. Få meter fra skov, midt i stilheden, lige under stjernerne og tæt på sand og vand. I kort køreafstand fra København. I kort cykelafstand fra indkøb og skønne gastronomiske tilbud og lige midt i et af Danmarks absolut mest attraktive sommerhusområder.
~

KONTAKTPERSON

ADAM SCHNACK

ANSVARLIG INDEHAVER, EJENDOMSMÆGLER MDE & CAND.MERC. (PHIL.)


+45 2623 4223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT 7.500.000 DKK
EJERUDGIFT /MD 3.471 DKK
BOLIGAREAL 50 m2
VÆRELSER 3
ENERGIMÆRKE
EJENDOMSTYPE FRITIDSHUS
BYGGEÅR/OMBYGGET 1973 /
HENT SALGSMATERIALE
TILMELDING TIL ÅBENT HUS