fbpx

Bakkegårds Allé 11, 2.th., 1804 Frederiksberg C

8.250.000 DKK

OM BOLIGEN

Gennemgribende istandsat herskabelighed midt i Bakkegårdskvarteret med forventning om snarlig etablering af sydvendt altan. 119 m2 (BBR) solbeskinnet lejlighed i hjørnet af ikonisk ejendom fra 1896. Vel eksisterer den oprindelige Gammel Bakkegård fra 1800-tallet ikke længere, men dens eftermæle lever sin storhed i kvarteret. Marker og grønne randområder til Frederiksberg Slot er siden erstattet af smukke beboelsesejendomme fordelt rundt i tre brede alléer med elegante forhaver, små pladser og lange kig. En lille lomme af hemmelighedsfuld æstetik i hjertet af Frederiksberg – grænsende op til Carlsberg Kvarteret, lige om hjørnet for Søndermarken, Frederiksberg Have med det majestætiske Frederiksberg Slot, lige ved Vesterbrogades herlige indkøbsmuligheder, gourmet restauranter og kvarterets særlige skisma mellem Vesterbros pulserende liv, Carlbergbyens rivende udvikling og Frederiksberg C underspillet temperament og raffinerede formsprog. Som en perle, i midten af en Gillardeau-østers (der efter sigende skulle være det franske præsidentpalads fortrukne østers) lyser kvarteret op i sin ædelhed, der kun ringe kan sammenlignes med andre kvarterer.

Foreningen har en meget fornuftig økonomi og der spares årligt op via fællesudgifterne til fremtidige projekter. Herudover kan det nævnes, at skolen ligger i Ny Hollænderskolen distriktet.

Indretning: Entré til fordelingsgang, hvorfra der er adgang til lejlighedens to imponerende syd/sydvestvendte en suite – den ene beliggende som hjørnestue, hvorfra der forventeligt kan opsættes altan (ejerforeningen afventer endelig byggetilladelse). Køkken-alrum med plads til stort spisebord, og to skønne soveværelser – det ene i forlængelse af opholdsstuen, således at boligen alternativt kan indrettes med tre stuer en suite mod syd og ét soveværelse mod nord.

En bolig af særlig kaliber, og en bolig der ud over det sædvanlige udmærker sig, både i stemning, skønhed og ved sin stille beliggenhed.

KONTAKTPERSON

ADAM SCHNACK

EJENDOMSMÆGLER MDE & CAND.MERC. (PHIL.)


+45 26234223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT 8.250.000 DKK
EJERUDGIFT /MD 5.493 DKK
BOLIGAREAL 119 m2
VÆRELSER 4
ENERGIMÆRKE D
EJENDOMSTYPE EJERLEJLIGHED
BYGGEÅR/OMBYGGET 1896
HENT SALGSMATERIALE