fbpx

Åboulevard 38, 5., 2200 København N

10.000.000 DKK

OM BOLIGEN

International storbysstemning på toppen af København. 188 m2 (BBR) smagfuldt indrettet penthouselejlighed med 20m2 privat vestvendt tagterrasse.
Et mesterværk, som forener det moderne med det klassiske. I grænsefeltet mellem Frederiksberg C, Nørrebro og Centrum af København opførte snedkermester Dahl i 1888 denne markante ejendom, der elegant fortolker historismens arkitektoniske formsprog. På øverste etage er det her lykkedes at skabe en oase for Livet - en symbiose af en raffineret forståelse for rumligheder, materialebrug og lysindfald, ledsaget af en kompromisløs stræben efter at komponere den ypperligste bolig.
Dette er fortællingen om en vild drøm med et ambitiøst afsæt, som er gået i opfyldelse midt mellem by og himmel, midt i storbylivets livlige puls og samtidig skabt som en stille privat oase.
Indretning: Entré med indbygget skabsvæg og adgang til lejlighedens store sydvestvendte opholdsstue med det smukkeste lysindfald fra et stort tagvindue. Fra stuen er der adgang til nordvendt soveværelse. Ad gangområde, som lægger sig en slags indbygget svalegang/gallerigang er der adgang til soveværelse og udgang til den store vestvendte tagterrasse. Moderne funktionelt indrettet køkken, badeværelse med kar og brus, separat gæstetoilet, yderligere et soveværelse og i lejlighedens bagerste del er der indrettet vaskerum/bryggers med egen indgang fra bagtrappen.
En suveræn lejlighed til det pladskrævende par, eller familie, der drømmer om at bo på toppen af byen, i første række til himmelkig, lige om hjørnet fra alle byens mange tilbud og i gåafstand fra Metro, Søerne og byens utallige naturskønne oaser.

KONTAKTPERSON

LAURA LANGHOFF

EJENDOMSMÆGLER MDE


+45 5217 4223

LAURA@ADAMSCHNACK.DK

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT 10.000.000 DKK
EJERUDGIFT /MD 5.191 DKK
BOLIGAREAL 188 m2
VÆRELSER 4
ENERGIMÆRKE D
EJENDOMSTYPE EJERLEJLIGHED
BYGGEÅR/OMBYGGET 1888 /
HENT SALGSMATERIALE