OM ADAM SCHNACK

EJENDOMSMÆGLER ADAM SCHNACK A/S

Boligsalg handler om mere end bare prisen. Specielt, når vi taler om de særlige boliger, der hver har sin historie og sine attraktioner. De seneste par år har Adam Schnack A/S arbejdet fokuseret og kompromisløst med at formidle nogle af landets beundringsværdige hjem – vi kalder dem meningsfulde boliger. Særlige ejendomme, som er så meget mere end et sted at bo.

Det er med denne passion og nærværende tilgang til branchen, at vi har et kontor i Frederiksstaden i Indre København.

Området mellem Hellerup, indre København og Frederiksberg og Nordkystens naturskønne udstrækning har alle dage været der, hvor jeg har boet, der hvor jeg har holdt mine sommerferier, og der jeg har haft mit daglige virke.” – Adam Schnack

Området mellem Hellerup, indre by og Frederiksberg er også særlig interessante områder i forhold til den rivende udvikling, som boligmarkedet har været i hér de seneste mange år. Nordkysten er et spændende marked, hvor specielt fritidsboligerne er i en positiv prisudvikling – og nok så vigtigt, så er det alle områder, der gemmer på det ene vidunderlige sted efter det andet.

Adam Schnack A/S bistår øvrigt i syn og skønssager i forbindelse med en retssag på begæring af en af parterne, jf. RPL § 196, stk. 3.

HVAD ER LIEBHAVERI

Liebhaveri er et ord, der bliver brugt i flæng og ofte om noget, der blot er dyrt. Der er ikke en entydig fortolkning af ordet, men for os handler det om en boligs særlige kvaliteter. Det kan være beliggenheden, den unikke arkitektur eller den dragende historie, som boligen fortæller. Alt det, og meget mere, er netop dét, som giver en bolig mening. Det er denne meningsfuldhed, som vi elsker at formidle.

 

MENINGSFULDE BOLIGER

Vores ambition som ejendomsmæglere er at være seriøse liebhavermæglere, der med de rette tilknyttede fagfolk og driftige sparringspartnere, kan udvikle ejendomsmæglerbranchen og lykkes med det gode salg. Det er ikke snakken om tal og kvadratmeter, som tænder os, men derimod de historiske fortællinger og de finurlige detaljer, der omkranser enhver form for interessant arkitektur. Det er livsnerven, som gerne skal gennemsyre et hjem. Vi vil ind under huden på folk for at fornemme deres præferencer.

Mit arbejde som ejendomsmægler tillader mig at dyrke min store interesse for arkitektur, kunst og interiørdesign.” – Adam Schnack.

 

HVER BOLIG PRÆSENTERES SOM SIN EGEN

Vi lægger vægt på den personlige oplevelse og den eksklusive præsentation af boligerne. Derfor præsenteres hver bolig som sin egen – fordi den er sin egen.

Jeg præsenterer kun ejendomme, som jeg selv synes er interessante. Jeg forsøger aldrig at puste luft i noget, som ikke er meningsfuldt. Jeg lever i mit arbejde gennem en troværdig og meningsfuld kommunikation, hvor min passion er at formidle landets særlige boliger.” – Adam Schnack

 

STYLING OG FOTOGRAFERING

Vi går kompromisløst efter det bedste resultat – også i detaljerne. Derfor er vi meget stolte af vores tætte samarbejde med interiørdesigner Nadia Olive Schnack og fotograf Lars Gundersen, som står for styling og fotografering af de ejendomme, som vi får til salg. Et omhyggeligt arbejde, der sigter efter at præsentere hver bolig i sin naturligt skønne og ærlige form. For mere se også www.nadiaoliveschnack.dk

 

KOMMUNIKATION OG ANNONCERING

Vi vil møde vores kunder på de platforme, som de kommunikerer på. Således tilrettelægger vi for hver ejendom, som vi får til salg, en specifik kampagne, der er nøje tilrettelagt den forventet kundegruppe. Mediefladen strækker sig lige fra de digitale platforme på Berlingske og Børsen til sociale medier som Facebook og Instagram. Vores egen hjemmeside og naturligvis involveres vores omfattende netværk fra sag til sag, som synes relevant for den enkelte. Trykte kampagner kan iværksættes efter ønske, ligesom vi gennem tiden har arrangeret en lang række forskellige events for at skabe særlig opmærksomhed på en bolig. Lidt paradoksalt kan man sige, at meget af vores metode er velkendt fra gamle dage. Vi dyrker nemlig oprigtigt vores netværk og søger at koble købere med sælgere på linje med deres behov.

 


ADAM ER UDDANNET EJENDOMSMÆGLER
MDE.
OG CAND.MERC. (PHIL.).

 

MED ADAM SCHNACK

 

SE ALLE BOLIGER TIL SALG

Gem

Til top