Hvem er Schnack

Vi er stiftet i 2016 af Adam Schnack, der tilgik markedet med ambitionen om at revolutionere mæglerbranchen, og på bare tre år har vi bevist, at vi kan sælge boliger uden printannoncer og glasfacader med roterende salgsopslag. Det kan vi fordi, vi ikke bare sælger boliger. Vi sælger historier. Vi er drevet af den spændende fortælling, de betagende boliger gemmer på, og vi er specialister i at sælge drømmen om et nyt hjem. Vi er mæglere, men vi er først og fremmest passionerede og troværdige mennesker med en dybtliggende interesse for boliger, der lever videre, når arbejdsdagen er slut.

Vores tilgang til boligsalg bygger altid på respekt, og derfor går vi aldrig på kompromis, når dit hjem skal skifte hænder. Hos Schnack defineres værdien af din bolig ikke alene ud fra et tal. For os er boligsalg nemlig meget mere end pris. Vi betragter boliger som hjem, og vores kreative team er altid knivskarpe til at fange de enestående vinkler og smukke nuancer, der gør din bolig til sin helt egen.

 

 

Sådan sælger vi din bolig

Vi giver altid din bolig den opmærksomhed, den fortjener via den kanal, der tjener den bedst. Hos Schnack vil du ikke opleve smarte salgstrick, når din bolig skal sælges. Vi tager  udgangspunkt i den enkelte bolig og tilrettelægger en struktureret og målrettet kommunikationsindsats, der præsenterer din bolig, så den henvender sig bedst muligt til målgruppen.

Billeder tages altid af vores prisbelønnede husfotograf Lars Gundersen, og dit hjem styles af en af Danmarks førende interiør- og farvedesignere, Nadia Olive Schnack. Ydermer tilbyder vi også at lave en video af din bolig i samarbejde med Anne-Sofie Rubani. Plantegninger udvikles af vores talentfulde arkitekt, og med vores hold af professionelle samarbejdspartnere sørger vi for, at dit hjem får den behandling, det fortjener og bliver præsenteret på bedste og mest æstetiske vis. Læs mere om Lars Gundersens arbejde på: www.Lars-g.com, Nadias arbejde på: www.nadiaoliveschnack.dk og Anne-Sofies arbejde på: www.movingpics.dk

Vores medieflade er bred og dækker alt fra digitale platforme og sociale medier til kundeevents og kampagner. Efter mange års erfaring i branchen har vi etableret et omfattende netværk, så du med tryghed kan overlade dit hjem i vores hænder.

 

 

Derfor skal du vælge os

Vi mener, at en god relation bygger på åbenhed og tillid – ikke bare løs snak. Derfor vil du altid opleve en ærlig rådgivning fra vores mæglere – uanset om du skal købe eller sælge. Den tætte og tillidsfulde kontakt til vores kunder er det, der gør, at vi lykkes med vores arbejde.

Hos Schnack stiller vi altid med det bedste hold, når din bolig skal sælges, og du vil opleve, at vi brænder for at lære historien om din bolig at kende. Vi har en ægte passion for arkitektur, æstetik og historie, og alle boliger vurderes som sin egen. Vi kigger ikke på prisskiltet på naboejendommen, men tager udgangspunkt i netop din boligs egenskaber. Vi fordyber os i din bolig, så andre kan forelske sig i den.

Hold dig ikke tilbage med at kontakte os, hvad end det drejer sig om en specifik salgsvurdering eller en uforpligtende snak på adam@adamschnack.dk eller telefon: 22 20 42 23

 

 

SE ALLE BOLIGER TIL SALG

Gem

Til top