Hvem er Schnack

Hos ejendomsmægler Adam Schnack, tror vi på en anderledes måde at sælge boliger på. Vi sælger historier.
Vi er drevet af den spændende fortælling, som boliger gemmer på, og vi sælger drømmen om et nyt hjem.
Vi er mæglere, men vi er først og fremmest passionerede mennesker med en dybtliggende interesse for boliger, der lever videre, når arbejdsdagen er slut.

Vores tilgang til boligsalg bygger på en generøs og respektfuld relation til vores kunder. Derfor går vi aldrig på kompromis, når dit hjem skal skifte hænder.

Hos Schnack defineres værdien af din bolig ikke alene ud fra et tal. For os er boligsalg nemlig meget mere end en pris. Vi betragter boliger som hjem, og vores kreative team er altid knivskarpe til at fange de vinkler og nuancer, der understreger at din bolig er sin helt egen. Få et indtryk af den visuelle boligpræsentation vi kan lave til dig, ved at navigere til vores solgte boliger og aktuelle boliger til salg i fx København, på Frederiksberg eller Tisvildeleje.

 

Sådan sælger vi din bolig

Vi giver din bolig den opmærksomhed, den fortjener igennem de kanaler, der tjener den bedst.
Boligpræsentationen udarbejdes i samarbejde med din ejendomsmægler, kontoret og vores engagerede team bestående af fotograf Lars Gundersen, stylist Nadia Olive Schnack og videograf Anne-Sofie Rubani.
Sammen planlægger vi fra sag til sag, hvordan vi bedst muligt får formgivet fortællingen om netop Jeres bolig.

Hver enkel bolig fortæller jo sine egne fortællinger, og dem lytter vi til. Og i samarbejde med vores mediebureau planlægger vi en struktureret og målrettet kommunikationsindsats, der bringer boligen bedst muligt ud i vores netværk og frem til øvrige relevante målgrupper.

Hold dig ikke tilbage med at kontakte os, hvad end det drejer sig om en salgsvurdering eller en uforpligtende snak på adam@adamschnack.dk eller telefon: +45 2220 4223.

 

 

SE ALLE BOLIGER TIL SALG

Gem

Til top