Nyt fra Schnack #94

J U L E H I L S E N

AF Adam Schnack

 

”Jeg glæder mig i denne tid, nu falder julesneen hvid, så ved jeg julen kommer.” Det er december, og det er snart jul. Vi gør langsomt klar til at lukke kontoret ned for et par juledage, og selvom sneen endnu ikke er her, som den er i Peters Jul, så har vi en masse at glædes over – og hos Schnack ser vi tilbage på 2019 som endnu et fremragende år.

2019 har været et godt år – det har været et driftigt år! Vi har haft travlt med projekter både i ind- og udland. Vi har levet op til vores målsætninger – og endnu vigtigere, så er teamet styrket med nye medarbejdere og kreative samarbejdspartnere.

2020 kommer til at begynde fremragende. Efter jul og når nytårsbraget har lagt sig, glæder vi os meget til at præsentere Jer for et flot udvalg af skønne boliger, som vi netop har fået til salg. Det er et udvalg, der spænder bredt – fra den lille, meget charmerende københavnerlejlighed til den store, spændende villa nord for byen tæt på havet. Fælles for boligerne er, at de indeholder så mange fine detaljer og historier. Vi glæder os til at dele dem med jer!

I starten af det nye år drager alle hos Schnack på studietur til Berlin, hvor vi skal traske byen tynd, gå i historiens fodspor og mærke dens vingesus. Kejserens imponerende boulevard, Unter Den Linden, Rigsdagens klassiske bygning med den moderne kuppel af Norman Foster og Mies van der Rohes modernistiske Neue Nationalgalerie i minimalistisk glas og stål fra 1968 – byen er fuld er imponerende arkitektur og en masse historie, der har været afgørende for vores egne arkitekturhistoriske traditioner. Vi glæder os!

Vel hjemme igen i København skal de sidste detaljer på Adam og Lars Gundersens nye bog, ’Arkitektoniske Sammenstød’ på plads, inden den ryger i trykken for at udkomme primo februar 2020. Vi glæder os til at dele meget mere om denne nyhed i det nye år.

Mange tak for år 2019. For nu vil vi slutte af med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår!

Kærlig hilsen alle os hos Schnack.

Til top