Books by Adam Schnack

 Arkitektoniske sammenstød

Pris: 275 kr. 

”Arkitektur skal ikke betragtes som noget uopnåeligt, ’høj-status-agtigt’ eller svært tilgængeligt stof, der kun er tiltænkt de få som ’har råd til en arkitekt’ eller som har uddannelse inden for fagområdet.” skriver arkitekt Anne Beim i bogen Arkitektoniske sammenstød, og fortsætter: ”Arkitektur bliver ofte relateret til bygninger og bymiljøer, hvor der er en særlig æstetisk betoning til stede. Ofte bliver arkitektur endda ligestillet med at være æstetik, hvilket er en grov fejlslutning! Arkitektoniske sammenstød, som er denne bogs hovedtitel, peger på mulige konfliktforhold eller opståede situationer, som er uforløste ved sammenstødet mellem forskellige former for arkitektur.” 

Adam Schnack har sat rammen om bogen, været redaktør og inviteret otte bidragsydere til hver især at skrive deres input, hvor det fælles udgangspunkt har været at fabulere over begrebet ’Arkitektoniske sammenstød’. Lars Gundersen bidrager med en stor samling fotos, der visuelt understreger byens arkitektoniske sammenstød. Bogen er tænkt som et oplæg til en nuancering af en vigtig debat. 

Bogens bidragsydere er: Anne Beim, Holger Dahl, Ole Fogh Kirkeby, Anne Katrine Harders, Lars Fjendbo Møller, Kristian von Hornsleth, Adrian Hughes, Jesper Laust Sørensen, Trude Mardal, Lars Gundersen og Adam Schnack 

 

Arkitektoniske sammenstød: 

1. udgave, 1. oplag 2020, Redaktion: Adam Schnack og Lars Gundersen 

 

Bestil bogen

Boligdrømme 

Pris: 275 kr. 

Hvordan drømmer du om at bo? Og hvor? Adam Schnack viser i bogen Frederiksberg og Indre København frem fra sin bedste side. Han har udvalgt en række af sine egne boligfavoritter, der udmærker sig historisk, kulturelt og æstetisk. Adam underholder med både fakta og fortællinger om sin passion: arkitekturen, livet og menneskene i hovedstaden. Kom med til bl.a. Fuglebakkekvarteret, Femte Juni Plads og Frederik VI´s Allé på Frederiksberg – og Nyhavn, Frederiksstaden og Dronningens Tværgade i København K. Det er en uprætentiøs fortælling om byen og dens bygninger – med kærligheden til den smukke bolig som det bærende element i både Adam Schnacks tekst og i Lars Gundersens smukke fotos. Bogen er for alle, der finder glæde ved god arkitektur, smukke huse og ved at stoppe op undervejs og lytte til en bygnings fortællinger. 

 

Boligdrømme – på Frederiksberg og i København. 

1. udgave, 1. oplag 2016. Adam Schnack, Lars Gundersen og Frydenlund 2016 

 

Bestil bogen

Bestilling af bøger

Brug formularen herunder til bestilling af bøger.

Vi sender informationer om hvordan du kan betale til din mail efter endt bestilling via formularen.

Bogen vil blive afsendt når vi har modtaget din betaling.

 


Arkitektoniske sammenstød til 275 kr. (325 kr. inkl. fragt)Boligdrømme til 275 kr. (325 kr. inkl. fragt)

Til top