fbpx

Snedkærgårdsvej 38, 4640 Faxe

6.350.000 DKK

ABOUT THE ESTATE

Ejendommen er beliggende i gåafstand til Druestrup Friskole. 

Huset er opført i 1940 som aftægtsbolig af Proprietær N.J. Andersen, der var stifter og grundlægger af SEAS Elselskab i Haslev. Af den årsag er stedet opført i herskabelig stil i absolut bedste materialer, højt beliggende på en bakke, og er sidenhen nænsomt gennemrenoveret og vedligeholdt af nuværende ejer, så ejendommen i dag fremstår i noget nær perfekt stand.

Grunden på i alt 15.503m2 er arkitekttegnet, så den fremstår som en park, et paradis der er med til at understrege den herskabelighed stedet så åbenlyst var opført med tanke på, og som i dag henvender sig til den naturelskende kunde, der ikke vil stille sig tilfreds med det middelmådige.

Det handler om de uendelige florale variationer og noter af blomster- og duftsbuske, blodbøge, smukke hybrid rododendron og amerikansk eg. Fugle- og dyrelivet er fuldkommen magisk på grunden, hvor egern løber op ad de mange 100 år gamle træer, ænder svømmer på linier i søerne og rådyrene løber tværs over de store grønne arealer, der indbyder til fri leg. Pindsvin, harer, grønbenede rørhøns, fasaner og et væld af sjældne fugle illustrerer naturomgivelsernes bevægelser og susen, og alt sammen kan betragtes fra husets sydvendte terrasser, hvor marker og skov kan nydes i dags- og aftensolens skær. Der fås vel næppe bedre omgivelser til udendørs udfoldelse af familielivet, om vinteren kan der skøjtes på grundens store sø, der er plads til at have et par heste og høns og ikke mindst kan man nyde frugterne fra egen plantage. 

Huset er opført som en murermestervilla og fordeler sig på 223m2 (BBR) samt en underetage på 151m2 (BBR) som er oplagt til erhverv. Endvidere er der 36m2 der endnu ikke er registreret på 2. sal hvilket i alt giver 410m2 etagemeter. Fuldkommen ideelt for den pladskrævende børnefamilie med 5 værelser i alt, stue en-suite med enormt køkken/alrum der imødekommer dem der stiller høje krav til plads omkring sig udvendigt såvel som indvendigt. Listen over hvad der er renoveret er alenlang og tæller bl.a. nyere vinduer, etablering af jordvarme og spildevandsrens. Indvendigt er samtlige overflader nøje renoveret, så der er en klar tidløs sammenhæng i hele boligen. Med andre ord kan man tage stedet i brug med det samme og lade familielivet udfolde sig på fineste vis.

CONTACT PERSON

LAURA LANGHOFF

EJENDOMSMÆGLER MDE


+45 5217 4223

LAURA@ADAMSCHNACK.DK

INFORMATION ABOUT THE ESTATE
BUY PRICE 6.350.000 DKK
OWNERSHIP EXPENDITURE /MO 2.977 DKK
RESIDENTIAL AREA 222 m2
ROOMS 5
ENERGY MARKING C
ESTATE TYPE VILLA, 1 FAM.
YEAR OF CONSTRUCTION / REBUILT 1940 /
ORDER DOCUMENTS