fbpx

Østerbrogade 106, 3.tv., 2100 København Ø

16.500.000 DKK

ABOUT THE ESTATE

Herskabslejlighed på 213 m2, bolig (BBR) + 27 m2 loftsareal (BBR) hvoraf 17 m2 er beliggende i selvstændigt værelse, i alt 240 m2 (jf. BBR) med et væld af smukke originale detaljer, en suveræn rumfordeling og separat beliggende værelse på loftetagen, som kan udlejes. Ejendommen er opført i 1902 og repræsenterer noget af det smukkeste dansk Nyklassicisme har budt på igennem tiden - en æstetisk magtdemonstration, som åbenlyst fremfører boligens helt særlige potentiale. Af samme årsag har lejligheden siden 1974 kun haft to ejere, og den nuværende ejer har netop afsluttet en elegant udført totalrenovering af lejligheden.

Boligens fine historiske kvaliteter er bevaret i samme bevægelse som, at alle lejlighedens funktionelle dele er blevet opdateret til en moderne boligkomfort. En skattekiste, som tilbyder den kommende ejer noget af det smukkest bevaret interiør, stuklofter, mere en 3,2 m til lofter og et utal af unikke fine finesser.

Indretning: Entré med direkte adgang til walk-in garderobe, hvorfra der er adgang til 4 skønne værelser, hvor det ene i dag er indrettet som walk-in med smagfuldt badeværelse. Herfra er der også adgang til stor og nyopført altan fra april 2024.

2 højloftede stuer - den ene med karnap mod Østerbrogade og i åben forbindelse med det stilrene køkken. Separat bad og toilet i top kvalitet. Bag køkkenalrummet findes der disp. rum/depot og pigeværelse, der i dag er indrettet som gæsteværelse.

Til lejligheden medfølger et fint værelse i ejendommens loftetage, med adgang til fælles køkken og badefaciliteter (værelset har igennem tiden været udlejet til studerende). Yderligere cykelkælder og et charmerende gårdmiljø.

Denne lejlighed henvender sig til det pladskrævende par eller familie, som ønsker at bo med den skønneste udsigt over Brumleby og Parken som bagvedliggende kulisse, I nærhed til nogle af Østerbros mest eftertragtede indkøbssteder, Fælledparken og City for enden af gaden. Et vidunderligt sammensurium af klassisk arkitektur, som kan føres ind i moderne tid beriget af solbeskinnet rumligheder, suveræn beliggenhed og højt til loftet på alle måder

CONTACT PERSON

ADAM SCHNACK

ANSVARLIG INDEHAVER, EJENDOMSMÆGLER MDE & CAND.MERC. (PHIL.)


+45 2623 4223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

INFORMATION ABOUT THE ESTATE
BUY PRICE 16.500.000 DKK
OWNERSHIP EXPENDITURE /MO 16.072 DKK
RESIDENTIAL AREA 240 m2
ROOMS 6
ENERGY MARKING D
ESTATE TYPE EJERLEJLIGHED
YEAR OF CONSTRUCTION / REBUILT 1902 /
ORDER DOCUMENTS