fbpx

Grønnegade 41C, 3., 1107 København K

8.300.000 DKK

ABOUT THE ESTATE

Klassisk indrettet penthouselejlighed på 143 etagemeter (BBR: 103 m2 + 40 m2 overetage), fordelt over to niveauer øverst i fredet stille beliggende historisk baghus. I hjertet af et pulserende centrum, I hjertet af det historiske København og i hjertet at alle byens vidunderlige tilbud, som danner rammerne for et moderne levende liv. Alt det bedste er bevaret fra ejendommens opførelse i 1861 og alt det bedste fra moderne tid er nænsomt flettet ind mellem fritliggende bjælker, et væld af tagvinduer, gamle brosten og en betagende udsigt hen over gamle smukke tegltage, spir og tårne. Lejligheden er beliggende øverst i baghuset til Grønnegade 41 omkranset af bevaringsværdige ejendomme, der hver især bidrager til et spektakulært scenetæppe rundt om bygningen.

For at understrege stedets særlige karakter er det oprindelige fine brostensbelagte gårdrum bevaret, hvor der i dag er pyntet op med blomsterkrukker, plads til cykler og en pause fra dagens travlhed. Indretning: Entré med trappeløb til lejlighedens grundplan, der er indrettet med stort åbent alrum, som fordeler smagfuldt designet snedkerkøkken og spisestue i ét. Stort lækkert soveværelse, hvorfra der er adgang til nyligt etableret luksuriøst badeværelse med kar og brus. Ad, vel nok originalt trappeløb, er der adgang til boligens andet plan på 40 m2 (ikke godkendt til beboelse), som er indrettet med opholdsstue med pejs til den ene side og gæsteafdeling/kontor til den anden side herfra separat trappe til badeværelset, hvilket gør at man kan komme fra lejlighedens 2. plan til badeværelset uden at skulle igennem soveværelset.

Overalt i boligen er der tænkt gode detaljer, som forener ejendommens originale formsprog med nutidens krav til en moderne bolig, og det er i den grad lykkedes at skabe en lejlighed, som meget elegant bringer nærvær, autenticitet og boligkomfort ind i de smukke historiske rammer. Et suverænt hjem for singlen eller det pladskrævende par, som ønsker at bo i et stille privat hjørne, midt i det pulserende København.

CONTACT PERSON

ADAM SCHNACK

ANSVARLIG INDEHAVER, EJENDOMSMÆGLER MDE & CAND.MERC. (PHIL.)


+45 2623 4223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

INFORMATION ABOUT THE ESTATE
BUY PRICE 8.300.000 DKK
OWNERSHIP EXPENDITURE /MO 4.622 DKK
RESIDENTIAL AREA 103 m2
ROOMS 2
ENERGY MARKING
ESTATE TYPE EJERLEJLIGHED
YEAR OF CONSTRUCTION / REBUILT 1861 / 1976
ORDER DOCUMENTS