fbpx

Gl.Holte Gade 42B, 2840 Holte

11.000.000 DKK

ABOUT THE ESTATE

Charmerende og gennemrenoveret stråtækthus i den bedste del af Gl. Holte - mellem Øverødvej og Gammel Holtevej - tæt på Rudersdal tennisklub, Kunstallen Gl. Holtegaard, Trørødskolen, golfbaner, ridehuse, og ikke mindst nem vej til og fra København. Gammel Holte er omkranset af smukke naturområder herunder Søllerød Naturpark og Høje Sandbjerg, og på den bedste plet ligger dette historiske bondehus omgivet af en idyllisk have, hvor blomsterne nu blot står på spring til at springe ud og skabe smuk floral harmoni.

Boligen har gennemgået en flot forvandling; karakter som stråtækshus har det fortsat, og det er bestemt også det man fornemmer, når man træder indenfor. Men alt fra valg af løsninger og materialer til farvekompositioner trækker hjemmet ind i en tidssvarende æra, og den gennemgående stil må alt andet lige tiltale den brede appel. De klassiske sildeben, synlige spær, sprossede vinduer og fyldningsdøre er altsammen med til at understrege den ekstravagance huset rummer og udstråler.

Huset er oprindeligt opført i 1857 og fordeler sig i alt på 136 m2 i grundplan og 109 m2 på overetagen (BBR) og byder på i alt 8 værelser. Med andre ord; der er nok plads til at imødekomme det moderne boligkomfort med plads til hele familielivet. I underetagen er der stue en-suite samt et hyggeligt spiserum i forlængelse af køkkenet med brændeovn. Det er værd at nævne, at der stort set er udgang til den smukke baghave fra samtlige rum. Endvidere et kontor, bryggers og flot badeværelse. Overetagen, der naturligvis er en udnyttet tagetage, byder på et helt eminent soveværelse, gode værelser og et repos der kan indrettes som et cool kreativt rum eller åbent kontormiljø.

Gl. Holte Gade 42B kan i virkeligheden det hele; placeringsmæssigt ligger det i centrum af kulturtilbud, gode skoler og smuk natur. Det ligger på en god lille vej med godt og tæt naboskab og huset i sig selv kan rumme tidens krav til en bolig, som fortsat minder os om fortidens måde at bygge hus på - endda i en smagfuld stil der er indflytningsklart og lige til at tage i brug.

CONTACT PERSON

LAURA LANGHOFF

EJENDOMSMÆGLER MDE


+45 5217 4223

LAURA@ADAMSCHNACK.DK

INFORMATION ABOUT THE ESTATE
BUY PRICE 11.000.000 DKK
OWNERSHIP EXPENDITURE /MO 8.249 DKK
RESIDENTIAL AREA 245 m2
ROOMS 6
ENERGY MARKING C
ESTATE TYPE VILLA, 1 FAM.
YEAR OF CONSTRUCTION / REBUILT 1857 / 1946
ORDER DOCUMENTS