fbpx

Avderødvej 43B, 2980 Kokkedal

43.500.000 DKK

ABOUT THE ESTATE

Sublimt beliggende lystejendom med søer, fiskesøer, skov, eng- og naturområder og egen jagt så langt øjet rækker igennem et af Nordsjællands smukkeste kuperet landskaber. Godt 30 hektar generøst anlagt grund et sted mellem golfbanerne i Nivå og den naturskønne Store Dyrehave, om hjørnet fra Avderød og nær afstand til den historiske Fredensborg by. Dette er habitat for alverdens beskyttede dyr som nattergale, røde glenter og ørne, hyppigt værested for kronvildt, råvildt, fasaner, ænder, gæs, snepper og ræve - det er jo noget ganske særligt i sig selv - og det er habitat for fredfyldte øjeblikke, livsmuligheder og drømme i alverdens retninger.

Den store villa på 498 m2 (BBR) med tillæg af 360 m2 garage/udhus er måske bedre beskrevet, som det den er, en elegant trelænget gård med tilknyttet bygninger. Stuehuset er oprindeligt opført i 1986, hvor de nuværende bygninger er nybygget på det gamle fundament i perioden 2002-2004 til et skønt hjem for den meget pladskrævende familie.

Boligens stueplan er indrettet med stort køkken-alrum, bryggers, store opholdsstuer en suite (den ene med ca. 4 meter til loftet), pejse, lange kig, udsyn og selvstændig afdeling med to soveværelser og badeværelse med kar. Fra alle stuer, og det ene soveværelse er der udgang til imponerende terrasseområde på 400-500 m2, der står som en flydende overgang til de omkringliggende enge, haverum og bagvedliggende skovarealer med ejendommens egen sø lige ude foran huset. I øvrigt et udsøgt mødested for områdets vildt og rige fugleliv. 1. salen er indrettet repos/opholdsstue til tre soveværelser, walk-in og stort badeværelse med brus og kar. Fra repos/opholdsstuen er der udgang til skøn altan og det ene værelse kan åbnes op med en fransk altan med udsigt til det evige imponerende landskab.

Det virker som om, at alt kan lade sig gøre her. I hvert fald, så vil det være sådan, at alt, hvad man gør her, vil blive ledsaget af de smukkeste omgivelser, natur og en sjælden samtidig nærhed til både natur og by.

Ejendommen kan forventeligt konverteres til hesteejendom ved genetablering af tidligere anlagte folde, ligesom der også foreligger tilladelse til møddingsplads samt ajlebeholder~på ejendommen hvis der er behov for etablering af disse)

Très exceptionnel. Intet mindre!

CONTACT PERSON

ADAM SCHNACK

ANSVARLIG INDEHAVER, EJENDOMSMÆGLER MDE & CAND.MERC. (PHIL.)


+45 2623 4223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

INFORMATION ABOUT THE ESTATE
BUY PRICE 43.500.000 DKK
OWNERSHIP EXPENDITURE /MO 8.034 DKK
RESIDENTIAL AREA 498 m2
ROOMS 11
ENERGY MARKING D
ESTATE TYPE FRITIDSLANDBRUG
YEAR OF CONSTRUCTION / REBUILT 1986 / 2004
ORDER DOCUMENTS