VILLAER OG LEJLIGHEDER TIL SALG

Hos Adam Schnack A/S kan du holde dig opdateret, hvis du vil se, hvilke villaer og lejligheder vi har til salg. Du skal også være velkommen til at kontakte os vedrørende de boliger, vi kalder “fortrolige boliger”, som vi desværre ikke kan have officielt til salg på vores hjemmeside. Mit fokusområde er primært boliger på Frederiksberg, København K, København Ø og byerne lige nord for København – fra Hellerup til Rungsted. For mig giver det dog ingen mening at begrænse mig af geografi, så jeg vil også have boliger til salg andre steder i landet.

 

MENINGSFULDE BOLIGER

Hvis du leder efter din kommende bolig til dig selv, din familie, eller nogen du holder af, så kontakt mig gerne for at høre, hvad jeg kan tilbyde dig. Jeg tror på, at en god samtale kan give mig en bedre forståelse for, hvad du søger. På den måde kan jeg finde det bedste boligmatch. Hvad enten du søger en villa, en lejlighed eller et rækkehus, så er jeg sikker på, at min portefølje kan tilbyde noget interessant på Frederiksberg, City, eller i byerne nord for København. At finde det perfekte match mellem køber og bolig kan være komplekst. Det kræver næsten lige så meget indsigt i boligmarkedet som i køberen, og ligeledes kan sælger have en speciel idé til, hvem der må, så at sige, købe deres bolig. Liebhaveri kan betyde affektionsværdi for nogle og investeringspotentiale for andre. Hvad end det betyder for dig, så lad mig give mit bud på, hvad der kan hjælpe din boligdrøm videre.

 

 OM ADAM SCHNACK

Til top