Nyt fra Schnack #65

Et nyt hjem er ikke kun de fire vægge, der danner et rum

AF Adam Schnack

De skønneste boliger til salg i København

I København finder man de skønneste boliger til salg på et sted, hvor historie og tradition på smukkeste vis forenes med nye oaser af liv og børnevenlige kvarterer. De næsten eventyrlige gader byder på bygninger som i sit udtryk er ganske unikke og vidunderlige. Hvad enten du har et ønske om det enkle liv i en mindre lejlighed eller pladsen til at udfolde sig, finder du hjem i København. De seneste år har især de ældre givet plads til nye generationer, hvilket på fineste vis kombinerer de gamle traditioner med et sprudlende nyt liv. Vi kender København som ingen andre, og vi er mere end klar til at hjælpe dig med at finde præcis den bolig, som passer ind i lige netop dit livskapitel.

 

Køb boligen der, hvor du drømmer om at bo

At finde den helt rigtige bolig er som at at blive forelsket. Man har bobler i maven, og man kan ikke rigtigt tænke på andet. Et nyt hjem er ikke kun de fire vægge, der danner et rum. Det er også alle de små detaljer og ikke mindst stemningen i kvarteret og baggården. Det hele er med til at danne rammen for dit fremtidige hjem og liv. Det kan være spændende og nervepirrende at skulle finde et nyt sted at bo, så vi står klar til at hjælpe dig med at købe eller sælge.

I København finder du de mest fantastiske områder med alt fra skøn natur til levende kulturliv og ikke mindst et væld af miljøvenlige transportmuligheder. Hvis du drømmer om at bo tæt på centrum og dejlige, grønne arealer, hvor der er plads til liv, leg og rolig afslapning – så kan du vende blikket mod boliger til salg i København. Hos Adam Schnack går vi op i, at alle elementerne skal gå op i en højere enhed. København kan derfor være byen for dig, hvor din nye bolig får alle enderne til at mødes.

 

København –  byen med den maritime scene

I et historisk perspektiv har det maritime altid fyldt meget, og det danner den dag i dag stadig en vidunderlig baggrundsscene for hele byen. Et af de skønneste steder i København er Holmen, som engang var Danmarks største flådestation. I dag er det et af de mest eftertragtede boligområde med en helt fantastisk vandudsigt. De fleste kender nok også det charmerende Christianshavn, der spejler de farverige husfacader i kanalens blanke vand.

Herfra er der kun en lille gåtur til:

Amalienborg

Den Lille Havfrue

Rundetårn

Rosenborg Slot

Statens Museum for Kunst

Hvis du gerne vil smage på lidt af det hele, med alt hvad Danmarks gamle hovedstad kan byde på, så er vi sikre på, at København falder i din smag.

 

Rig på grønne områder

Selvom det er en stor by med mange mennesker, så er det også en by med mange grønne områder. Hvorend du vælger at købe bolig i København, så er der et godt naturområde i nærheden – eksempelvis Amager Fælled, Botanisk Have eller Kongens Have. Med de mange rekreative steder er det ingen sag at bo i lejlighed eller i et hus med en lille have. Lad blikket hvile i den blomstrende natur eller for de arkitektoniske detaljer i bygningerne omkring i København.

 

Kulturelle oplevelser lige om hjørnet

Derudover er København en by, der er rig på kulturliv. Mange steder rundt omkring i byen kan du finde spændende kulturtilbud – og alt sammen tæt på din kommende bolig. Det kan for eksempel være nye spisesteder, spændende butikker eller gode teateroplevelser, der venter lige om hjørnet. København er nemlig en by, hvor der hele tiden kommer nye oplevelser til, og hvor du kan finde et væld af forskellige kulturelle muligheder. Når man slentrer ned ad de hyggelige gader, så er det jo også en god mulighed for at spotte en af de flotte boliger, der er til salg lige nu i København.

 

Internationale jobmuligheder

København er også en international by med nye og spændende jobmuligheder, der venter ude i fremtiden. For at hele puslespillet skal gå op med arbejde og bolig, så finder du et godt og finmasket netværk af transportmuligheder.

 

Når drømmeboligen kommer til salg

Vi holder hele tiden øje med markedet, og vi ved, hvad der rører sig i de forskellige boligkvarterer i København. Derfor kan du trygt regne med, at vi finder frem til lige præcis den bolig, som matcher dine ønsker. København er en by, hvor der hele tiden er et godt flow i boligmarkedet med nye boliger til salg. Hvis du ønsker at sælge din bolig og starte et nyt livskapitel et andet sted, så vil vi også meget gerne hjælpe dig med at komme godt videre. Vi har øje for det sjældne, det unikke og det, der lige er lidt ekstra – og vi glæder os til at hjælpe dig med at finde dit næste hjem.

ADAM SCHNACK A/S
FREDERIKSGADE 9, ST. TH., 1265 KØBENHAVN K

T: +45 2220 4223
ADAMSCHNACK.DK

 CVR. NR.: 37936332
REG OG KONTO NR: 0895-0001049493
IBAN NR: DK2008950001049493

 

SE ALLE BOLIGER TIL SALG

OM SCHNACK

ANSVAR OG GARANTI

Til top