fbpx

Nyt fra Schnack #79

Historisk kongelige åndehuller

AF Adam Schnack

Smukke boliger i arkitekturhistoriske Frederiksberg  

Har du også forelsket dig i de charmerende gader i Frederiksberg og bydelens blomstrende diversitet? Så hjælper vi dig gerne med at finde dit næste hjem – for Frederiksberg er en skøn bydel med mange spændende boliger. Hos Adam Schnack har vi øje for de boliger, der bare er noget helt specielt. Det kan være en historisk villa eller en elegant etageejendom.

Vi ved altid, når der kommer en interessant bolig til salg på Frederiksberg og har af samme grund et omfangsrigt køberkartotek. Vi er kendte for at have de helt særlige boliger til salg, og én af dem kan blive dit næste hjem. Hvis du vil sælge din bolig, så hjælper vi gerne med at finde den rette køber.

 

Frederiksberg – historisk kongelige åndehuller

Med en bolig i Frederiksberg kan du forene byens pulserende liv og naturens rolige rytme.

Frederiksberg er nemlig fyldt med grønne åndehuller, der indbyder til hyggelige gåture eller en afslappende pause med en god bog. Du finder Frederiksberg Have og Frederiksberg Slot lige i nærheden, som tidligere var kongens sommerresidens. Det er et oplagt sted at studere særlige arkitektoniske detaljer, som hver især fortæller en bid i historien om Danmark. Med Den Grønne Sti kan du nemt og trygt cykle eller gå på tværs af byen. Den forbinder hele Frederiksberg og med en længde på hele 9 kilometer, er det en skøn måde at bevæge sig igennem byen på.

 

Gode barndomsminder lige om hjørnet

Gode minder varer hele livet. Frederiksberg er et oplagt område for din bolig, når du vil skabe de bedste rammer for din familie. Udover at være et stille og roligt område med gode, grønne arealer, så venter der spændende oplevelser for alle. Du har kort afstand til fantastiske steder som Københavns Zoo eller Børnemuseet, som kan vække børnenes kreative sanser og fantasi. Frederiksberg er i dag et meget trygt område, hvor børn frit kan lege. Alt sammen noget vi ved har betydning, når man kigger efter boliger til salg.

 

Med bolig tæt på byens puls

Frederiksberg er ikke kun børnenes by, for her er der også kulturelle oplevelser for enhver smag lige udenfor din dør. Når du har bolig på Frederiksberg, er der altid kort til unikke butikker og fantastiske madoplevelser. Her vrimler det med gode spisesteder og specialbutikker, der kan give inspiration, hvor du kan skabe din helt egen stemning og stil i dit hjem og garderobe. På de varme dage med masser af solskin finder du også charmerende isbutikker – Frederiksberg har faktisk hele 9 af slagsen. De sene sommeraftener kan du nyde forestillinger på Betty Nansen Teatret og ved den årlige Gadeteaterfestival.

 

Villa med historiske detaljer

Drømmer du også om liebhaveri og en bolig med historiske detaljer og gode fortællinger? På Frederiksberg kan dine drømme få frit løb med alt lige fra en moderne lejlighed med udsigt over byen til en romantisk villa med unikke særpræg. Vores boliger er altid valgt med øje for detaljen og det helt særlige. Derfor kan du finde den bolig, der passer lige præcis til dit behov – om det så er en stor herskabslejlighed eller en arkitekttegnet villa, du drømmer om. Frederiksberg er et skønt område, når du skal vælge dit nye hjem – specielt også når selve boligen har betydning.

 

Vi finder din næste bolig på Frederiksberg

Gennem mange års erfaring kan vi finde frem til de fantastiske boliger, som sjældent sættes til salg. Det går nogle gange stærkt med salg på Frederiksberg, så derfor vil vi gerne kende dine specifikke ønsker, så vi kan matche dig med din drømmebolig, når den står klar. Hos Adam Schnack går vi op i at finde det helt rigtige hjem til dig, som du kan nyde og være glad for i mange år. Derfor vil vi også gerne hjælpe dig med at sælge din bolig videre.

 

Kontakt os gerne, hvis du – ligesom os – har forelsket dig i Frederiksberg og drømmer om en bolig i netop det område.

ADAM SCHNACK A/S
FREDERIKSGADE 9, ST. TH., 1265 KØBENHAVN K

T: +45 2220 4223
ADAMSCHNACK.DK

 CVR. NR.: 37936332
REG OG KONTO NR: 0895-0001049493
IBAN NR: DK2008950001049493

 

SE ALLE BOLIGER TIL SALG

OM SCHNACK

ANSVAR OG GARANTI

Til top