fbpx

Frederiksgade 9, 1 th, 1265 København K

18.500.000 DKK

OM BOLIGEN


Fuldendt herskabelighed i første parket til Marmorkirken. Ejendommens vel nok smukkeste lejlighed med ekstra højt til loftet (ca. 3,6 m), fineste bevaret detaljer – og som noget særlig eksklusivt medfølger der til lejligheden er ekstra disponibelt rum på 14m2 (BBR). I alt 242 m2 (BBR) med mulighed for at huse det pladskrævende par eller mindre familie, der ønsker at bo stille trukket tilbage fra byens hektiske liv - lige ved Frederiksstaden og på siden af aksen mellem Frederikskirke og Operaen, i synsafstand til Metroen og i gåafstand til byens naturskønne grønne områder, indkøb og fine parkeringsmuligheder lige foran døren. En lejlighed i særklasse, i ånd, i stemning og i beliggenhed!

Ejendommen er opført i 1885 og repræsenterer uden nåde tidens absolut smukke arkitekturhistoriske arv, hvor imponerende detaljer i interiør, stuklofter og parketgulve forenes med fine rumligheder.

De nuværende ejere har formået at bevare de tidstypiske detaljer fra ejendommens oprindelse. Et sjældent flot resultat, og en gerning der vidner om en poetisk og utrættelig glæde over de ædle håndværksmæssige traditioner. Lejligheden står i dag som en stolt reference til datidens arkitektoniske kulturarv - kun badeværelser og køkken synes med rimelighed at skulle opdateres til samme standard, som resten af lejligheden.

Indretning: Entré med indbygget skab – til den ene side er der adgang til skønt soveværelse, og til den anden adgang til lejlighedens store stuer med fire store vinduesfag ud til Marmorkirken. Fra værelse og den ene opholdsstue er der adgang til en imponerende spisestue. Ad fordelingsgang to soveværelser, to badeværelser, gæstetoilet og i forskudt niveau funktionelt indrettet køkken.

NB: Ejendommen er fredet, hvorfor der ikke betales ejendomsskat.


KONTANT
18.500.000 DKK
EJERUDGIFT/MD
9.238
BOLIGAREAL M2
242
VÆRELSER
6
EJENDOMSTYPE
EJERLEJLIGHED
Hent salgsmateriale

KONTAKT

ADAM SCHNACK

M: +45 2623 4223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

BLIV KONTAKTET AF ADAM SCHNACK

Tak for din henvendelse - vi kontakter dig hurtigst muligt.

Din henvendelse kunne desværre ikke sendes. Kontakt Adam Schnack på +45 22 20 42 23.

Til top