Vibevænget 4, 3220 Tisvildeleje

9.750.000 DKK

OM BOLIGEN


Moderne opført luksus sommerhus på 164 m2 (BBR) kun få hunderede meter fra de skønne badestrande i Tisvildeleje. Ejendommen er opført i 2009 og fremstår i enhver detalje smagfuldt indrettet. Sælgers idé var, at opføre det ideelle sommerhus til sin familie, som ikke skulle være kompromissøgende, at skabe masser af plads til gæster med fællesrum og samtidig mulighed for, at alle kunne have hver sin privatsfære. Og det er lykkedes! Det er lykkedes at skabe et sommerhus, der ikke bare imødekommer alle rimelige krav om funktionalitet og afslappet luksus, og samtidig formår at forene ude- og inderum i elegante og velproportionerede forbindelser mellem fællesrum og soveværelser og mellem det højloftede hovedhus og de omkringliggende terrasseområder – nogle overdækket, nogle åbne for solen. Fra alle værelser, fra køkkenet og fra det imponerende stuealrum er der hele vejen rundt direkte udgang til terrasseområde – fra øst til vest.

Indretning: Entré, med adgang til stort alrum, som fordeler opholdsstue og smagfuldt indrettet køkkenalrum. Master bedroom med stort østvendt soveværelse med udgang til terrasse og adgang til eget luksuriøst indrettet badeværelse med brus og kar. I husets modsatte side er der indrettet tre soveværelser – to af dem med udgang til terrassen mod vest, der ligger i direkte forbindelse med den 1.251 m2 skønne have. Desuden gæstebadeværelse med brus.

Hér udbydes et suverænt sommerhus midt i de skønneste omgivelser – tæt på vand, tæt på Tisvilde by og de lange brusende sandstrande og det naturskønne Tisvilde Hegn og let adgang til offentlige transportmidler – og alt det i behagelig gåafstand til byens pulserende liv. Et familiested, hvor man kan være ude når vejret tillader det, og ude når vejret ikke tillader det for andre.

KONTANT
9.750.000 DKK
EJERUDGIFT/MD
3.610
BOLIGAREAL M2
164
VÆRELSER
5
EJENDOMSTYPE
SOMMERHUS
Hent salgsmateriale

KONTAKT

ADAM SCHNACK

M: +45 2623 4223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

BLIV KONTAKTET AF ADAM SCHNACK

Tak for din henvendelse - vi kontakter dig hurtigst muligt.

Din henvendelse kunne desværre ikke sendes. Kontakt Adam Schnack på +45 22 20 42 23.

Til top