fbpx

Sofiendalsvej 30, 4690 Haslev

SOLGT

OM BOLIGEN


Midt i det skønneste naturområde udbydes nu en ejendom med kombineret bolig og erhverv og i alt 719 etagemeter under tag. Sublime muligheder for at forene skøn historisk bolig med mindre hotelvirksomhed, eller anden form for erhverv (afhængigt af erhverv skal tilladelse muligvis søges). Hovedhuset/boligen er opført i 1896 og er nyligt gennemgribende og meget smukt restaureret med respekt for stedets fine arkitektoniske formsprog. Nænsomt er det lykkede at skabe et vidunderligt hjem på 286 etagemeter (BBR: 226 m2 + 60 m2 underetage), ideelt til den store familie eller pladskrævende par.

Boligen er indrettet med entré til smukt trappeløb, hvorfra der er adgang til én af de tre højloftede stuer, hvor spisestuen ligger i åben forbindelse med stort smagfuldt indrettet køkkenalrum med sideliggende viktualierum. Fra spisestuen er der udgang til stort sydvendt terrasseområde, der virker som en flydende overgang til det smukt anlagte haverum. 1, salen er indrettet med fire skønne soveværelser, depotrum og smagfuldt badeværelse med kar. Dertil særdeles veldisponeret underetage med vaskefaciliteter, bryggers og gode opbevaringsmuligheder.

Den sideliggende bygning på 314 m2 (BBR) er opført i 1953 og er i dag indrettet og registreret som bed & breakfast med 13 hyggelige nyligt istandsatte værelser, fællesområder, to lækkert indrettet badeværelser med brus og yderligere to separate toiletter og to separate bruserum. Fra første salen er der udgang til stort terrasseområde og i det store fællesareal/stue er der indrettet mindre køkkenfaciliteter.

På den 2.313 m2 store grund er der yderligere velproportioneret garagebygning på 77 m2 og udhus på 42 m2. Denne ejendom henvender sig til mennesker der har noget på hjertet, som gerne vil udleve en drøm om at drive et bed & breakfast ved naturskønne omgivelser, forene sin bolig med sit erhverv – og stadig med afstand og plads til privatlivets sfære, eller til dem som kan se en idé i at udleje den ene længe til erhverv, og derved bo særdeles lukrativt.


BOLIGAREAL M2
226
VÆRELSER
20
ENERGIMÆRKE
C
EJENDOMSTYPE
VILLA

KONTAKT

ADAM SCHNACK

M: +45 2623 4223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

BLIV KONTAKTET AF ADAM SCHNACK

Tak for din henvendelse - vi kontakter dig hurtigst muligt.

Din henvendelse kunne desværre ikke sendes. Kontakt Adam Schnack på +45 22 20 42 23.

Til top