Hesselrødvej 13, 2980 Kokkedal

710 M2
14 VÆRELSER

20.500.000 DKK

OM BOLIGEN


'Ålemosegård'. Ideelt landsted for den store familie i flere generationer eller bofællesskab i naturskønne omgivelser. Midt mellem Store Dyrehave og Øresund ligger dette smukke, kuperede landskab, hvor ejendommens 24,5 hektar jord består af en skøn blanding af naturtyper; her er de åbne opdyrkede marker, engene, søer, damme, små skove, skovbryn og vildthegn, der skaber et idyllisk paradis midt i det Nordsjællandske landskab. Her kan drømmen om at bo flere generationer sammen eller skabe et kollektiv i tilbagetrukket, fredelig idyl få frit løb.

Fra Hesselrødvej ankommer man til ’Ålemosegård’ ad en lang, smukt beplantet allé. Ejendommen er den moderne version af den gamle danske firelængede gård, der omkranser en samlende gårdsplads.

Ejendommen består i alt af seks bygninger (BBR: 710 m2), og alle bygninger er gennemgribende istandsat med lyse, gedigne materialer for år siden, og de fremstår i velholdt stand.

Hovedhuset er placeret mod syd, og via en stor entré med trappe til 1. salen består dette af et kontor/værelse, et badeværelse, to lyse stuer en-suite mod syd og et stort køkken-alrum i gedigne materialer. Her kan familien samles, og livet kan leves. 1. salen består af repos med adgang til to store værelser, walk-in med adgang til et badeværelse med spa og husets master bedroom. Herfra er der udgang til altan med en storslået udsigt over ejendommens naturskønne omgivelser. Fra hovedhuset er der udsigt over en smuk sø med et rigt fugleliv og udsigt over ejendommens smukke landskab. Her er lejlighed til afhængigt af årstiden at høre nattergalen og frøer og se fiskehejren, ænder, gæs og svaner. 

Udover hovedhuset byder ejendommen på to separate boliger med egen separat tilkørsel mod vest. Begge med afskærmede terasser og smuk udsigt over søen. Derudover findes to bygninger med adgang fra gårdspladsen. Garage, stort disponibelt areal, stor ladebygning med god plads til indendørs parkering, stald med fem hestebokse og yderligere opbevaringsarealer. Alt i alt rummer stald- og garagebygningerne overflod af plads, og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan de bedst indrettes og bruges til forskellige rekreative formål.

Skønne udearealer som blandt meget byder på et smukt haveanlæg med store rododendronbeplantninger, projektøroplyst tennis-/multibane med internationale mål for tennis, volleyball og basket, ridebane og ridestier på egen grund, grise-, kreatur- og hestefolde med velholdte hegn - så rammerne om dyrehold eller en skøn hesteejendom er sat.  Ejendommens jorde har gennem de seneste 25 år været dyrket økologisk og har således i den tid aldrig været sprøjtede.  Der er rig mulighed for at drive jagt, som er mangfoldig og også byder på råvildt og enkelte gange endda kronvildt.

Denne ejendom er med sine tre separate beboelsesenheder optimal for familien, der ønsker at bo sammen flere generationer – eller for vennerne, der ønsker at skabe et luksuskollektiv.

KONTANT
20.500.000 DKK
EJERUDGIFT/MD
7.026
BOLIGAREAL M2
710
VÆRELSER
14
ENERGIMÆRKE
C
EJENDOMSTYPE
LANDBRUG
Hent salgsmateriale

KONTAKT

ADAM SCHNACK

M: +45 2623 4223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

BLIV KONTAKTET AF ADAM SCHNACK

Tak for din henvendelse - vi kontakter dig hurtigst muligt.

Din henvendelse kunne desværre ikke sendes. Kontakt Adam Schnack på +45 22 20 42 23.

Til top