A. R. Friis Vej 16, 3100 Hornbæk

456 M2
12 VÆRELSER

32.000.000 DKK

OM BOLIGEN


Der er i allerhøjeste grad tale om en imponerende ejendom opført i 2013 og designet i luksuriøs stil til kurbad og restaurant.

Et gennemgående mantra for ejendommen og stedet i sit samlede væsen er, at alt er udført med total kompromisløshed, med plads til mennesker, til livet og til samvær.

Forenet med dets generøse beliggenhed på strandpromenaden i Hornbæk, orienteret mod vandet og horisonten mod Sverige, tilbydes markedet her en helt særlig mulighed. Der findes endvidere ikke lignende projekter i området, så der er tale om en helt enestående mulighed.

Dét sted, hvor drømmen om at kombinere en livs­passion med en driftig forretning kan få sin begyndelse, hvor de skønneste rammer er sat.

I underetagens 312 m2 (BBR) er der omklædnings­faciliteter til både mænd og kvinder, fitnesslokale og diverse teknikrum samt personalerum og lager. Derudover findes der massagerum med plads til dobbelt parmassage. Som en råd tråd gennem spaområderne er der store, flotte fliser i bløde natursten.

Stueplan byder på reception, sauna, dampbad, varmtvandsbassin, spa-loungeområde, behandler­rum med toilet og naturligvis etagens helt store clou; restauranten. Her får du et flot serveringsareal inde såvel som ude under overdækning, ligesom det store, åbne og topmoderne køkken også er aldeles kompromisløst i udførslen. I forlængelse af restauranten ligger kurbadets flotte udendørs pool-område, som er opvarmet til 34 grader.

Her emmer det om sommeren af liv og plads til at have det sjovt med de mange andre, der ligger vejen forbi.

Førstesalen byder i dag på fire behandlerrum, venteværelse, køkken og toilet. Uden for ligger to store, flotte terrasser med udsigt over stranden og Øresund. Den største af terrasserne har adgang fra pool-området via vindeltrappe. Her er der indrettet et flot loungeområde, hvor der om sommeren har været barområde.

Ejendommen udbydes i samarbejde mellem Nordicals Erhvervsmægler v. Christian Jessen og Ejendomsmægler Adam Schnack A/S. For yderligere information om ejendommen kontakt gerne Adam Schnack på telefon 26234223.


KONTANT
32.000.000 DKK
EJERUDGIFT/MD
13.204
BOLIGAREAL M2
456
VÆRELSER
12
ENERGIMÆRKE
A2010
EJENDOMSTYPE
VILLA
Hent boligpræsentation

KONTAKT

ADAM SCHNACK

M: +45 2623 4223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

BLIV KONTAKTET AF ADAM SCHNACK

Tak for din henvendelse - vi kontakter dig hurtigst muligt.

Din henvendelse kunne desværre ikke sendes. Kontakt Adam Schnack på +45 26 23 42 23.

Til top