Plan De La Tour, Sainte-Maxime, Saint Tropez
Frankrig

1.300 million €
220 m2

Mageløse Provence

Plan De La Tour, Sainte-Maxime, Saint Tropez

Med udsigt til vinmarker og det smukke bakkelandskab mod Sainte-Maxime og Saint Tropez-bugten ligger en klassisk, provencalsk villa på 220 m2 på en 7.000 m2 nem og overskuelig naturgrund. Her risler en lille bæk, her drypper tiden afsted. Det er Provence, når det er smukkest, det er autenticitet, et generøst refugium langt fra det hvileløse vejr i det kolde nord, hvor en smuk gårdsplads byder alle velkommen. Vi er på landet, men ikke isoleret. Huset ligger tæt på Sainte-Maxime og strand, 20 kilometer fra den klassiske og ikoniske by Saint Tropez, og det tager en time at køre til lufthavnen i Nice.

Indretning: entré med toilet, soveafdeling med 3 store soveværelser med hver sit badeværelse. Stor stue og spisestue med pejs, stor udsigtsterrasse med swimmingpool og jacuzzi. Køkkenet er adskilt fra stue og spisestue. Mastersuite med fløjdøre til terrassen, kontor og påklædningsværelse og lækkert brusebadeværelse. Stor garage og ekstra værelse. Endnu en overdækket terrasse og et lille tårn med adgang til haveniveau. 

Lange weekender, masser af helligdage, højtider, sommerferie, efterårsferie, juleferie, vinterferie. Der er altid en god grund til at tage ned til det varme og milde klima i Provence.

 

Areal: 220 m2
Grundareal: 7.000 m2
Soveværelser: 4

 

BLIV KONTAKTET AF ADAM SCHNACK

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.