Germain du Bel Air, Lot
Frankrig

4.995.000 €
1250 m2

En tidslomme fra 1420

Château Septfons er en middelalderlig tidslomme, kun få kilometer fra Prins Henrik i Cahors og lufthavnen i Toulouse. Her er en stemning af Robin Hood, og her er meget stille. Det er bygget i 1420, og hvis de 2 meter tykke vægge kunne hviske ud i rummet, ville de fortælle historier om tempelriddere på vej mod Mellemøsten for at frelse muslimerne med kristendommen. Slottet er totalt restaureret gennem de sidste 30 år af en dansk familie fra Sønderjylland. Her er masser af plads. Ikke mindre end 1.250 m2 unik beboelse med riddersal, stuer og sale, enorme pejse overalt, 10 soveværelser, tårnværelser, hvælvet vinkælder, restaureret af håndplukkede stenbyggere fra Portugal og tømrere fra Italien. Der er 2 selvstændige, istandsatte gæstehuse på grunden, hver på 110 m2. Mulighederne er mange. Som jagtslot eksempelvis, for de jordtilliggende lodder er på 178 hektar med masser af råvildt, vildsvin, ræve og fugle. Terrænet er kuperet med skove og græsmarker. 'Chateau Septfons' betyder slottet med de syv kilder. Slottet er selvforsynende med træ til centralvarme og vand med et reservoir på 5 millioner m3.

Det er nemt at komme fra København til Toulouse. Chateau Septfons ligger 28 kilometer fra lufthavnen i Frankrigs smukkeste natur.

 

For flere billeder eller anden info, bedes du skrive til sascha@adamschnack.dk

 

Areal: 1250 m2
Grundareal: 178 hektar
Opført: 1420

 

BLIV KONTAKTET AF ADAM SCHNACK

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.