Emiliekildevej 17, 2930 Klampenborg

334 M2
9 VÆRELSER

13.800.000

OM BOLIGEN


Fuldendt familievilla på 334 etagemeter (BBR: 256 m2 + 78 m2 erhverv) med suveræn beliggenhed i Klampenborg. Ejendommen er oprindeligt opført 1894 og sidenhen gennemtegnet og ombygget af den danske mesterarkitekt Mogens Lassen i 1962. Stort set samtlige af Mogens Lassens fine detaljer i alt fra interiør, gulve, lysindfald, atriumgårde, inde- og uderum er bevaret, hvorved ejendommen cementerer en arkitektonisk referenceramme for, hvor godt det kan lykkedes at forene klassisk og moderne arkitektur. For den ikke arkitekturinteresserede bydes man velkommen til et fabelagtigt familiehus med plads til privathed og fællesskab inden for samme rammer. For den arkitekturinteresserede tillægges en enestående og sjælden chance for at leve i en sand perle, der har overlevet generationers nænsomme og respektfulde brug af huset. Hér er muligheden for at skabe et usædvanligt gennemtænkt og fint hus, hvor finesse forenes med funktionalitet, hvor inderum forenes med uderum og hvor hvert rum og hver sektion af boligen komplimentere hinanden, som perler på en snor, der ændrer karakter fra at være smukke hver for sig, til at blive en imponerende halskæde, der i det rette lys og i sin rette vinkel altid vil stråle på en ny måde. Siden husets oprindelige opførelse har ejendommen kun haft tre ejere, hvilket i sig selv er en skøn fortælling om tilknytning og kærlighed til stedet.
Indretning: Entré med gæstetoilet og til den ene side adgang til husets store sydvestvendte opholdsstue, og til den anden side ligger stort tidstypisk Mogens Lassen køkkenalrum, som gennem tiden er nænsomt restaureret. En flot indbygget pejs løfter yderligere rummet sammen med udgangen til ét af de omkringliggende haverum. Den solbeskinnet opholdsstue og køkken mødes i nordvestvendt spisestue med karnap og udgang til endnu et af ejendommens skønne haverum. Fra stuen er der udgang til et tredje haverum, som åbner op for et helt anderledes univers og fra indgangen til ejendommen kommer man til en smuk anlagt gårdhave, der byder på et helt fjerde univers. Fra køkkenet er der adgang til selvstændig afdeling (erhverv - ikke godkendt til beboelse) med snedkerbygget bryggers og værelsesafdeling indeholdende tre gode værelser - det ene med loft til kip og adgang til to overfor hinanden liggende hemse, badeværelse med brus og mindre depotrum. 1. salen er indrettet med stort repos, hvorfra der er adgang til vestvendt altan, fire skønne værelser, hvor det ene er noget mindre end de andre og smagfuldt indrettet badeværelse med kar og toilet. Yderligere velindrettet kælder med vaskerum, nyere fjernvarmeanlæg, supplerende nyere pille fyr og stort depotrum. Dette skønne hus henvender sig til en bred gruppe af personer, som søger et stort hjem med mange værelser, mulighed for opdeling på tværes af generationer, au pair eller gæsteafdeling, kombineret bolig med hjemmekontor - eller til dem, som søger de ultimative omgivelser for kunst, lys og en arkitektonisk inspiration, der på daglig basis vil hjælpe til med at løfte blikket ud over middelmådighedens begrænsende væsen. Hér er lys, luft, plads og en virkelig fin fornemmelse for skønheden i det enkle.
KONTANT
13.800.000
EJERUDGIFT/MD
13.038
BOLIGAREAL M2
334
VÆRELSER
9
ENERGIMÆRKE
D
EJENDOMSTYPE
VILLA

KONTAKT

ADAM SCHNACK

M: +45 2623 4223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

BLIV KONTAKTET AF ADAM SCHNACK

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.