Rosenborggade 7, 4., 1130 København K

330 M2
6 VÆRELSER

11.995.000

OM BOLIGEN


Historisk penthouselejlighed på 330 m2 i hjertet af København. Lejligheden fordeler sig over to etager, hvilket giver sublime muligheder for opdelt anvendelse. Historien suser i den fredet bindingsværksejendom fra 1750, som er attraktivt beliggende mellem Rosenborg Slot, Kongens Have og Strøget. Tæt på Torvehallerne, Nørreport Station og alt, hvad byen tilbyder af skønne oplevelser. En ejendom, hvor bl.a. filosof Søren Kierkegaard har boet. Lejligheden er de seneste år blevet gennemgribende renoveret af sælger, som i samarbejde med Kulturarvstyrelsen har skabt en unik forening af en bevaringsværdig lejlighed med moderne luksuriøs boligkomfort. Fritliggende bjælker, bindingsværk og smukke gulve forenes i snedkerbygget Niels Fagerholt køkken i amerikansk Valnød, badeværelser med tilsvarende snedkerbygget inventar, og alt i el og VVS er udskiftet. Fra alle vinduer er der der en skøn udsigt over byen.

Indretning: Entre med smuk trappeløb til lejlighedens 2. sal og adgang til stort stuerum, som ligger i åben forbindelse med snedkerbygget køkkenalrum. To nordvendte soveværelser og badeværelse med kar. Overetagen er indrettet med stort stuerum med mindre køkken, to store soveværelser og badeværelse med brus. En bolig uden mage og en bolig, som henvender sig til alt fra den pladskrævende familie til et par, som ønsker ekstraordinært meget plads til selskaber eller formelle aktiviteter.
KONTANT
11.995.000
EJERUDGIFT/MD
13.157
BOLIGAREAL M2
330
VÆRELSER
6
ENERGIMÆRKE
D
EJENDOMSTYPE
EJERLEJLIGHED

KONTAKT

ADAM SCHNACK

M: +45 2623 4223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

BLIV KONTAKTET AF ADAM SCHNACK

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.